U bent hier: Home » Blog » Afsluiting ZomerExpo Gemeentemuseum Den Haag

Afsluiting ZomerExpo Gemeentemuseum Den Haag


ZomerExpo 2015

In de binnentuin van het Gemeentemuseum Den Haag werd op zondag 20 september, de ZomerExpo 2015 met het thema Woest, feestelijk afgesloten. De tentoonstelling was de gehele dag voor het laatst te bezoeken. Na afloop van de prijsuitreiking, maakte ik met de Rotterdamse kunstenares Margot Rijven over de zalen van ZomerExpo nog een laatste rondgang.

Transience

Het werk van Margot Rijven 'Transience' werd eerder geselecteerd voor de Zomerexpo 2015. Van 11 juli tot 20 september 2015 was het schilderij te zien in het Gemeentemuseum Den Haag. Het werd verkocht!

Kunstenares Margot Rijven 

Margot Rijven laat zich inspireren door traditionele kunst uit Afrika en Azië, door de mensen om haar heen en door de natuur. Terugkerend thema in Margot's werk is de mens en zijn instincten, zijn vergankelijkheid en zijn verbondenheid met de natuur. In haar collage's combineert zij acrylverf, aquarel, inkt, foto's en natuurlijk materiaal. Boomschors, korstmossen, golfbewegingen in het water en lijnvoeringen in gesteenten vormen patronen en structuren. Ideaal voor het thema Woest. 


https://margotrijven.com