U bent hier: Home » Blog » Persoonlijke portfoliopagina online

Persoonlijke portfoliopagina


De nieuwe website is online.

Het persoonlijke portfoliopagina biedt achtergrondinformatie over projecten en gaat gedetailleerder op kerncompetenties in. Wat vinden jullie ervan?

De website is een fijne balans tussen vormgeving en functionaliteit geworden. Het is een instrument om mijn persoonlijke ervaringen in het vakgebied van communicatie en ontwerp te kunnen delen met andere professionals, zoals vakgenoten. Maar ook een middel om inzicht te verschaffen aan werkgevers en bedrijven betreffende mijn voorgaande werkervaringen en kwaliteiten. 

Natuurlijk ben ik nauw betrokken geweest met de ontwikkeling en het ontwerp van de website. En doe dat nog steeds. Regelmatig plaats ik nieuwe content online.

Het is gemakkelijk te onderhouden via een modern CMS-systeem, welke het voor mij mogelijk maakt om de website up-to-date te houden, en steeds éénvoudig aanpassingen in de tekst te doen en content online te publiceren. De website is volledig responsive. Dus ook via een smartphone en een tablet goed toegankelijk.

Graag hoor ik wat je van de website vindt! Er is voldoende mogelijkheid tot respons. Zie je bijvoorbeeld verbeterpunten, of is informatie onvolledig? Stuur dan een bericht via het contactformulier, of direct via info@123tekst.nl