U bent hier: Home » Diensten

Diensten

CREATIE

Goede content zorgt voor onderscheid, binding en relevantie.
Het is de manier om de dialoog en interactie met klanten aan te gaan. Daarom heeft goede content een enorme waarde voor uw bedrijf.
Alle inhoud, zal aan de hand van de volgende criteria, steeds door mij worden getoetst. Content management ten top!

Is het te vinden?
Is het leesbaar?
Is het te begrijpen?
Kan er aan de hand ervan een actie worden voltrokken?
Is de content te delen via Social Media?

SEO-optimalisatie

Alle gepubliceerde teksten op uw website, of elders online, worden aan de hand van belangrijke SEO-criteria door mij op maat geschreven. Op deze manier houdt ik mij op een actieve en zelfstandige wijze bezig met; 
- het creëeren,
- redigeren, en het
- beheren, van de (online) communicatie-inspanningen van uw corporate website of communicatieplan.  assistent bij de vorming en uitvoering van het communicatiebeleid.

Tekstschrijven
Assistentie bij het proces van tekentafelidee tot eindproduct. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van schriftelijke middelen, zoals het voorbereiden van foldermateriaal, posters, flyers en/of brochures. Maar ook het zelfstandig schrijven van korte bondige teksten en het redigeren van diverse teksten.

Webredactie
Ik genereer nieuwe leads en beheer uw social-mediakanalen door de regelmatige plaatsing van unieke en relevante content op het internet. Het regelmatig plaatsen van verse en relevante content, houdt de gebruiker via internet betrokken en geïnformeerd. Een communicatieprofessional met goede kennis van de online consument. Eén die adviseert ter bevordering van de digitale webverkopen en/of ter stimulering van uw krachtige online identiteit.

Contentmanagement
U profiteert vanmijn parate kennis, en ervaring met het werken in tal van open source CMS-systemen. Met onder andere Joomla!, ModX Evolution, Magento en WordPress. Als contentmanager met een marketing-communicatie achtergrond, help ik een positief imago te creëren bij de voor de onderneming relevante publieksgroepen. Tevens kunnen communicatievraagstukken aangaande technische implementatie, onderhoud, frontend of interfaceontwikkeling van uw website(s), met mij worden overlegd. Ik kan assisteren bij de vorming en uitvoering van het PR- en communicatiebeleid. Bijvoorbeeld door het creëren en publiceren van persberichten. 

Alle gepubliceerde teksten worden aan de hand van belangrijke SEO-criteria extra getoetst.

Public relations
Nieuwsberichten