U bent hier: Home » Diensten » Creatie

Content Creatie

Content manager Rotterdam met marketingervaring

Goede content zorgt voor onderscheid, binding en relevantie. Het is manier om de dialoog, en interactie, met klanten aan te gaan. Daarom heeft goede content een enorme waarde voor uw bedrijf. 

Dankzij een persoonlijke interesse in de beeldtaal van de 21-ste eeuw, ben ik méér dan alleen publicist. Want door zelfstandige creatie, redactie en publicatie van digitale content op internet, schrijf en ontwerp ik voor uw bedrijf of organisatie. Ik schrijf originele teksten, illustreer unieke content en/of fotografeer, plaats een Instapic en zorg voor een constante contentflow. Ik combineer naar hartelust verschillende media, om periodiek voldoende unieke inhoud online te plaatsen. Of uw mediarelaties te voorzien van werkmateriaal.

Sociale media Plan van Aanpak

Of het nu online media betreft, zoals content die boeiend is voor volgers op Twitter, Facebook of Instagram. Of posts die verfrissend en origineel zijn. Of korte mededelingen, zoals de body tekst in een folder, flyer of brochure, de ouderwetse papieren media. Het moet allemaal mooi en steekhoudend zijn. Waar & goed! Het is allemaal even belangrijk.

Marcom-specialist met content management ervaring

Tevens beschikt deze content professional over een jarenlange ervaring op marketinggebied. Dankzij een opleiding in de marketingcommunicatie, en extensieve werkervaring binnen deze branche, ben ik inmiddels een Senior webredacteur met Marcom-achtergrond en een goede staat van dienst. Behalve enige html-ervaring, script, java en CSS, kan ik als senior, teruggrijpen op kennis en ervaring binnen dit vakgebied.

Marketingcommunicatie gezocht

Ik zorg ervoor dat u gezien wordt! Door middel van authentieke publicaties van mijn persoonlijke hand bedien ik uw relevante publieksgroepen met unieke content. Vanuit een commercieel of een informatief oogpunt, staat er steeds de combinatie van beeld en tekst centraal. Of het nu is in; website, logo ontwerp of folder, mijn marketingcommunicatie is steeds een harmonie van beeld en tekst.    

Met betrekking tot content creation beschik ik over onder andere de volgende eigenschappen: 

Tekstschrijven
Een tekstschrijver komt goed van pas bij het ontwikkelen van al uw schriftelijke offline communicatiemiddelen. En tegenwoordig ook via online media. Mario van der Stelt is schrijver, publicist en content manager. Zowel online als offline (in printmedia). Het voorbereiden van foldermateriaal, flyers en/of brochures is gesneden koek. Op een zelfstandige wijze schrijf ik korte bondige teksten en redigeer diverse folder- of brochureteksten. Plaats een bestelling voor drukwerk, redigeer online tekst en verspreid een professioneel persbericht via media landelijk of internationaal (ANP).

SEO tekst schrijver randstad

Alle gepubliceerde teksten, zoals op uw website, of elders online, worden aan de hand de belangrijkste SEO-criteria, door mij op maat geschreven. Met name beschik ik over schrijfexpertise omtrent de volgende onderwerpen: gezondheid, lifestyle, voeding en natuurlijke cosmetica. Ook voor korte copy, headings, sloganspay-off voor consumentenartikelen, natuur- en drogisterijproducten, kruidenpreparaten en voedingssupplementen. Volgens KOAG/AG-richtlijnen en de eisen gesteld door de Voedsel en Waren autoriteit Nederland.  

Content creation
Ik genereer nieuwe leads en beheer uw social-mediakanalen door de regelmatige plaatsing van unieke en relevante content op het internet. Het regelmatig plaatsen van verse en relevante content houdt de gebruiker via internet betrokken en geïnformeerd.

Ontwerp
Mario is ook ontwerper. Ik ontwerp met Adobe Creative Suite programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign. Ik beschik over een ruime ervaring met beeldbewerking en het ontwikkelen van éénvoudige beeldmerken, symbolen en logo’s. Zoals het in Illustrator ontwikkelen en vormgeven van onbeperkt schaalbare symbolen en tekeningen op vectorbasis. Graphic design en éénvoudige beeldbewerking in Photoshop. Ook deelbare graphics, cartoons, .Gif's, fotobewerkingen, videofragmenten en coole infographs.

Publicatie
Behalve, het produceren van deze creatieve content in beeld- en tekstproducten, is er daarna de publicatie op het internet. Met name in social media, maar ook via een CMS op een website. Ook creëer en publiceer ik tijdschriftartikelen, verzorg ik een (product)editorial voor een vakblad, of plaats éénvoudige nieuwsberichten via het internet, of middels een professioneel persbericht aan het ANP. 

SEO
Alle gepubliceerde teksten worden aan de hand van belangrijke SEO-criteria door mij extra getoetst.