U bent hier: Home » Diensten » Webredactie » contentmanagement

contentmanagement

U profiteert direct van de parate kennis en ervaring met het werken in tal van open source CMS-systemen, zoals o.a. Joomla!, ModX Evolution, Magento, Open Cart en WordPress.

Contentmanager met business-to-business ervaring
Op actieve en zelfstandige wijze redigeer en beheer ik de online communicatieinspanningen van uw corporate website, genereer nieuwe leads en beheer de social media kanalen. Ondersteund door mijn communicatie-achtergrond in een internationale business-to-business omgeving kan ik als contentmanager ook teruggrijpen op die ruime praktijkervaring. Door mijn communicatie-achtergrond houd ik een scherp oog op de Corporate Identity van een organisatie en kan ik schrijven volgens communicatieconcept, merkstrategie of productpositionering. 

Business-to-consumer
Door dagelijks met social media te werken heb ik geleerd om, specifieke publieksgroepen nog gerichter te bereiken. Alsmede volgens de karakteristieken van de nieuwe media te schrijven, namelijk kort en bondig. Vanzelfsprekend ben ik bekend met effectieve SEO, SEA (Adwords) en SEM. Ook schreef ik honderden teksten voor de introductie van producte. Deze waren op de consument gericht. 

Kennis van IT
Gecombineerd met mijn IT-ervaring ben ik in staat het management te adviseren omtrent IT-vraagstukken en een online marketingstrategie helpen bepalen. Ik beschik over een basiskennis XML.

Creatieve contentmanager
Daarnaast beschik ik over goede Creative Suite (Photoshop, Illustrator en InDesign) vaardigheden. Dat is handig bij het bewerken van beelden voor uw website, of het last-minute aanbrengen van wijzigingen in een folderontwerp, of in een brochure.