U bent hier: Home » Portfolio » Ontwerp

Ontwerp

Ontwerper met marketing-communicatie achtergrond
Ik ontwerp met de Adobe Creative Suite programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign
Ik beschik over een ruime ervaring met beeldbewerking in Photoshop.

Illustrator

Vrijwel dagelijks werk ik met Illustrator om de door mijzelf, of door een opdrachtgever aangeleverde, ideeën met dit tekenprogramma verder te verfraaien en te bewerken. Inmiddels ben ik behendig met het vormgeven met de drie belangrijkste Adobe grafische programma's InDesign, Photoshop en Illustrator. De ontwerpen die ik lever zijn altijd origineel en klaar voor de drukker. Of gereed gemaakt voor publicatie op een website. Dit zijn o.a.: onbeperkt schaalbare illustraties op vectorbasis, zoals een logo of een beeldmerk. Maar ook een illustratie bij een artikel in een tijdschrift of bedrijfsmagazine. Het éénvoudig en snel ontwerpen van een productetiket? Het ontwikkelen van uw beeldmerk? Een logo en alle dimensionale variaties daarop? Illustraties bij een tekst? Vraag het me, want geen idee is té gek.

Het ontwerpen en/of drukklaar maken van een idee in InDesign

Het werken met Adobe CS InDesign ontwerpprogramma daarmee kun je allerlei soorten publicaties creëren. Bijvoorbeeld; folders, advertenties, flyers, visitekaartjes, brochures, productcatalogi, beurspromoties of gevelbelettering. Ik ben bekend met het technisch opmaken van een ontwerp (layout), met typografie, met kleursystemen, de diverse bestandsformaten, het exporteren van een .PDF, en het afdrukken (drukklaar) maken van een ontwerp. Het ontwikkelen en vormgeven van éénvoudige folders of flyers, dat is voor mij een gemakkelijke klus. 

Photoshop
Graphic design (DTP) en éénvoudige beeldbewerking in Photoshop. Ook deelbare graphics, .Gif's, fotobewerkingen en digitale banner ad's. Of een fotobewerking van een product dat u heeft gefotografeerd. Met Photoshop kan ik dit dusdanig verfraaien, zodat u snel een professionele foto heeft van uw artikel en dit kunt gebruiken voor internet (webshop of website) of publicatie in drukwerk.

Voor het TOTAAL ontwerpen en drukklaar maken van eenvoudig (digitaal) drukwerk

 • FOLDERS
 • BROCHURES
 • FLYERS
 • VISITEKAARTJES
 • ETIKETTEN
 • PENNEN
 • POSTERS
 • PROMOTIEMATERIAAL
 • ALLE SOORTEN EN MATEN STICKERS

  content creatie
Beeldbewerking  Graphic Design  Productfotografie  Logo  Folder / Flyer ontwerp